Wan Hazel Home Wan Hazel award Wan Hazel link Wan Hazel ga Get This.
Pembuka kata...
Instagram

Followers

~ xdpat jahat~

ok hari ini aku n family di datangi ngan ujian yg besar gak laa...

nak tau NAPE x????

huhuu... :( adik perempuan aku ade exam account hari ini. dan mengikut jadual sbnrnye exam ptg.

tapi TANPA disedari exam tersebut dah ditukar ke pagi.. gilleee HANGIN LA ADIK AKU..bukan die je ngan aku n parents aku gak!!..


~ die bgun pagi2 nak smbung stdy.. dlm kul 9  die pun  msj kawan2nye...  tp xblas2... aishh mcm pelik jee. msj kawan len pun xblas gak(nape nie) die xsdp hati terus msj madam die.. tgk2 exam account ngah djlnkaan. madam die cakap,saya pun xmaklumkan paper tukar waktu!! huhuuu... ade 3 org yg xdtg paper saya pg nie. saya xdpt buat ape2 kamu g unit exam n tanye.
~ unit exam kate. awk kene dapatkan surat mc dr kerajaan baru leh amik exam kalu tdk awak terpaksa repeat.. ohh (SHITT...) 

cian adik aku(macam2 dugaan utk die)... tepon aku nangis2 minx tolong dapatkan mc kerajaan...

aku pun bg tahu parentsku.. huhu terkejut la dorang!!aishh..

so pk nye pk dorang suh aku g hospital amikkan mc tok adik gune je kad pesakit die..
aku pun gagah siap2 n pegi n sedia nak berlakon jadi sakit..... dah smpai hspital dah amik no gilirann semua
tup2 adik aku tepon n cakap kwn die dah dptkan mc kerajaan.. so sok die akn g serahkan kat unit exam.. aku pun cabut laa terusss.. selamat dr wat keje menipu!! terima kasih YA ALLAH hindarkan aku dr buat menda jahat itu.

MAKABAH N AKAK mendoakan nana dapat amik exam tok paper akaun yee.. insyallah!!aminn...dah xmau nangis2 yee....

p/s: sehari sebelum exam surekan ngan kawan semua exam pukul bape ye!! kene berhati2 lepas nie..
waahhh!!nampak cam dah hilang stress ye lepas bace entri nie.

1 ur's comment:

teh o ais limau said...

sian nana kite seorang tu kan kak nani...