Wan Hazel Home Wan Hazel award Wan Hazel link Wan Hazel ga Get This.
Pembuka kata...
Instagram

Followers

~ BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU~


salam semua... hari terasa nak join laa segmen dari BEN ASHAARI nie..

jomlah join gak



1)sebab nak perbaiki ape yang patot.. coz selalunya kesilapan n kekurangan kite org lain yg dapat menilainya,,,

2)dapat berkongsi pendapat atau idea dimana pd masa yang sama perhubungan sesama blogger akan lebih erat... insyallah..



waahhh!!nampak cam dah hilang stress ye lepas bace entri nie.

18 ur's comment:

Rahmah Ram Ram said...

As salam...

singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

Overall blog ini simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

jemputlah singgah ke blog saya ...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Izzah Dejavu said...

salam . singgha di sini dr segmen abg ben jugak ..

haha . sy tak korek idung sekarang nie .

blog awak okei and senang loading .
^-^

moh kritk blog sy pulak ..

http://izzahdejavu.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Muhamad Azam said...

Okei senang load lah blo ni..

kalau nak lagi cantik kemaskan side bar boleh jimat ruang kalau guna bloglist yang scroll

nafaz lynn said...

haii.. cantik blog awk.. suke..:)

cik nisa said...

singgah balas..nice,kemas blog..:))

Cik Ayu said...

cantik, kemas, menarik.. header mengancam

tq ye singgah kritik blog CA.. folo u 2

Azhafizah[フィザ] said...

From the same segmen.

Jemput singgah kembali
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Dieyna said...

cantik merah hitam..

Cik Anis said...

nice blog.. hurmm tp macam lambat loading saja... anyway nice blog :)

^_^ Zaza Nur Iman said...

blog awk pun cntik..suka :)

dyabunga said...

hye..dari segmen abg ben..
kalau sudi kritik blik blog dya ye..:D
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

kalau blh buatlah dua kolum..nmpk kemas..

eyka said...

singgah ,, dari segmen abg BEN ..
simple ,, kemas & teratur ...
jemput singgah ke blog sy ....
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

slumberdek said...

kita punya url blog lebih kureng sama.....ye dok. Slumber

shida'R said...

dtg dr segmen abg ben,
blog awak..shida se ok cume pelu perkemaskn lg bhgian kedua2 sidebar tq :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

Emma Eema said...

yuhuu emma here, blog yang simple and senang nak baca. =)

kikilala said...

Loadingnya agak lambat. Headernya kalau ditransparentkan mesti lawa :D

Rafflesia™ said...

Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

kotak shoutbox n follower ni xhabis hide la. ke syieda sbb laen2 pc jadi laen viewnye. cube tengok semula.. =.=

ini pendapat syieda saje.. hihi
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

hafizaiman95 @ fizs said...

blog ok dah.. cume ade bnda terbang2 lak.. lagi satu follower dgn shoutbox tu separuh nampak.. bnda ni mencacatkn blog.. sy dh follow.. kritik blog sy pulk tau.. http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html