Wan Hazel Home Wan Hazel award Wan Hazel link Wan Hazel ga Get This.
Pembuka kata...
Instagram

Followers

~ holiday at langkawi~

okkk CUTI CNY aku telah diajak ibu a.k.a maklong p langkawi bercuti 4 hari 3 malam.

org dh nak belanja g je la kan3... g ngan rombongan kawannyanyaa!!dalam 2 BUS.

AKU IBU MAKNGAH N AMAR kami berempat je la cam org luar,,,, wuwuwu tp xpe mereka layanan diberikan sama je... 
yang penting besttt.... hilang segala streess n the geng!!

kami menginap dekat HAJI ASHAARI GAMAT( dekat pekan kuah tu gak) sape duk sana tau la.
ok aku paling SUKA NAIK CABLE CAR.. FUUHHHHHH CIPTAAN ALLAH... SUBHANALLAH!!!!

XTERKATA TAU.. SAPE BELUM NAIK PERGILAH NAIK PASTI TDK MENYESAL.. coz dpt melihatt keindahannyaa... SUBHANALLAH.


NEXT aku xleh lupa AKU P MASUK SEMUA KEDAI(kedai xpatot xdela masok kan) KAT PEKAN KUAH semua gara2 ibu makngah n kawan2nyaa nak bershopping.. aku cam penat nak ikut dorang so  p jelaa jalan kannn....

BTW aku beli cokelat kat rm200 kot..... semua gara2 kawan nana yg pesan tok wat hantaran.




JOM TONTON SEDEKIT2 GAMBARNYA2




pandangan dari  MIDDLE nya..


                                                                makngah. cik esah brutal and ibu



                                                               
inilah kami bersama HELANG...


P/S:next ibu ajak p BANDUNG BULAN APRIL...inshaallah..!!!



waahhh!!nampak cam dah hilang stress ye lepas bace entri nie.

2 ur's comment:

Athirah Farah said...

selamat bercuty sakan, ye.. ni ko plak yang raye..hee =)

Iyraa Cariyno said...

jom join dan memeriahkan segmen ni

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html