Wan Hazel Home Wan Hazel award Wan Hazel link Wan Hazel ga Get This.
Pembuka kata...
Instagram

Followers

~Segmen : Jom Blogwalking~

ASSALAMUALAIKUMMM......
aipppp.... sebelum tuuu meh ikut syarat2nyaa yee...

SYARAT-SYARAT
1) Follow dan like page blog aku*wajib*
2) Like dan follow sponser*wajib*
3) Buat satu entry mengenai segmen ni..dan tampal kuat2 banner kat atas dalam entry dan backlink ke entry aku ni.*link entry letak di komen entry ni sahaja*
4) Follow semua peserta yang join*harus*
5) Segmen tamat pada 10/2/2013
6) Tolong share entry korang dekat FB*nanti lagi ramai yang join kan?*

Cara pemilihan pemenang ade 2 kategori:
1) Random*siapa yang ikut syarat diatas sahaja*
2) Letak banner segmen ni di sidebar dan bloglistkan blog aku*akan diletak dalam hadiah yang lebih special*
#blog yang cepat loading dan kemas pom akan dikire

SENARAI SPONSER(wajib like dan follow)
1)Butik Fairytopia..LIKE
2)Butik Doll scarf..LIKE
3) Tudung Sweet Aryan..LIKE
4) Elleta fashion..LIKE
5) Butik Zea Rea..LIKE
6) Blog Aku Penghibur..FOLLOW
7) Blog Fatin Amalina Husna..FOLLOW
8) Premiun Beautiful..FOLLOW

 ok dah ikut... haaa nantikann hadiahhnyaa JIKA DIPILIH!!IN SHA ALLAH



waahhh!!nampak cam dah hilang stress ye lepas bace entri nie.

15 ur's comment:

fatin aziz said...

datang dari segmen yang sama.. btw done follow ur blog..gud luck ek :)

nabila biela said...

tq join dear^^

SAM DIA said...

assalamualaikum. dari segmen yang sama. salam kenal. done follow. jom ke blog baru sy http://samdia.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

shah miea said...

done follow =) follow me back
same segment

http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segment-jom-blokwalking-by-nabila-biela.html

Angel Love Soldier said...

Singgah sini dari segmen yang sama, saya dah follw awak, jom follow saya sekali http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

roslita thalib said...

singgah n follow dari segmen yg sma :)
http://karipapkensar.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

Nisa Syakila said...

salam :)

bw here and follow you,from segmen yg sama :)

do follow me back *kalau sudi* hee <3

http://syasyaishiteru.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

Nisa Syakila said...

salam :)

bw here and follow you,from segmen yg sama :)

do follow me back *kalau sudi* hee <3

http://syasyaishiteru.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

bahasa muara said...

singgah dari laluan yang sama

http://bahasamuara.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.htm

terima kasih

Aireyn Ashra ツ said...

Salam perkenalan dari segmen yang sama :)

http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

saya dah follow awk :)
nak kenal Jom la ke cbox saya :)

Dieba Adieba said...

Singgah sini dan follow dari segmen yang sama..

http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking-by-nabila-biela.html

NidaZin said...

nida datang dari segmen :)

Budu Bilis said...

assalamualaikum. singgah dari segmen yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

Budu Bilis said...

assalamualaikum. singgah dari segmen yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html