Wan Hazel Home Wan Hazel award Wan Hazel link Wan Hazel ga Get This.
Pembuka kata...
Instagram

Followers

~terpuas~


ahhahhahahha....(gelak besar nie)hohoohoh....
setelah 5 hari telah ku curi2.. ku gomol2..
haaaa...
habis jugak lahh aku bace novel niee.....
bosannye pasal la nieee...
hahah mule2 kak aku dah ckp bace jee novel niee suai ngan jiwa aku...
(aduii aku malas nak bce pnjg2 niee)
best sgt kee....(so aku amik kptsan layan laaa)
pergghhhh... mmg best laaaa!!! mmg aku sukee coz ayt2 nye menarik tok aku bacee.
hahahhahahhohohohehehehhe

tadaaaaa


nielahh novel nye 2... best wooo drpd xminat aku terus minat gadap novel niee
walupun mse tok aku amik smpai 5 ari berjaya gakk habiskannyee tanpa ade tinggl pun
(berbanding kak aku sehari je hbis)


yg xthan 2 ayt mak aku tadi agk memedas tauu
'mak kate"; btol ke ko bce novel nie nanie.. aduii habislahh ujan lebat
"nanie jwb";ahhahhaahhahaha


sekian terima kasih



waahhh!!nampak cam dah hilang stress ye lepas bace entri nie.

9 ur's comment:

yana said...

hahaha..lawak la mak ko smpai ckp cenggitu.ahaa.btw,bez sgt ke?ari 2 ak jln2 kt mall ad gk jmpe nvel ni n cm t'detik nk bli tp last2 xjd sbb ak rse cm xbez je..uhuuu~

slumberznanie said...

ahhaha.. sbb mak rku pun tauu aku xminat nak mmbce novel niee... tp novel nie aku ckp ayt die sempoi n ala2 brutal 2 yg aku leh bcee smpai habiss... hahahha

K.zoe said...

i follow ur awesome blog!! :) coming from Abang BEn's segmenT!!

miszshazwina89 said...

eee...nak gak la beli novel 2...npk cm best jer

miyoko mohamed said...

ceh..minah jiwang la ni ekk?huhu..following u..

Dekcik said...

hehehe....dah lame x bce novel..dulu dekcik x ske bce novel skrg nie jadi minat plak..

cujen said...

nampak best je novel tu...

salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

BESTEVER GIVEAWAY

riza said...

hai...dtg jalan² dari blog BA :)

uMi_atiQaH said...

ok la crita ni..sempoi!hehe..