Wan Hazel Home Wan Hazel award Wan Hazel link Wan Hazel ga Get This.
Pembuka kata...
Instagram

Followers

~cuti~

aduiii.. keptusan tetap nye.. nanie terpaksa mghentikan berblogging nie laa

bukan sbb dsuruh tp dipaksa laa

sume gara2 nak fokus lebih dalan game nie.. n laptop pun xleh n xptt dbawa pun

ape2 punn DENGA SEMANGAT KESUKANAN YG TGGI..

aku sanggup berjuang demi negeri tercinta ini..

hahhaha..

soo doa2 kan la yee selangor menang n aku pun leh bawak lik piala gak

dalam game

KEDAH NATIONAL SINGLES & PAIRS

akn berkampung di kedah selame 8 ari...

sbelum terlupa game yg aku ce cite niee game

LAWN BOWLS...

penah dgr kann bezz wooo game niee.....


senior


perghh arap2 bowls aku tersusun mcm niee..

pasti juaraa selangorrr.. yeehaaaa

insyallh lik je dr kedah nanti akn updatee yeee.. byezzz kawan2... teruskan berblogging yeee




waahhh!!nampak cam dah hilang stress ye lepas bace entri nie.

5 ur's comment:

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar sini..

Latest Entry : Jom Merempit dengan ChurpChurp!!! Ada berani?!!!

sueMUNCET said...

awak..
saya buat contest..kalau berminat sila join contest saya..

takde paksaan ye..

http://suemuncet.blogspot.com/2011/04/aku-nak-buat-contestsila-join-kalau.html

miszshazwina89 said...

mak aii..besh gler dpt join agy sukan nie...tp ak dh xdpt dh..mybe junior ak(anak aku) yang akan jd penyambungnye..kihkih

akutetapaku.com said...

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini

http://akutetapaku85.blogspot.com/

N a d i a said...

good luck and all the best yah!


macam best jer lawn bowl nih.. =)