Wan Hazel Home Wan Hazel award Wan Hazel link Wan Hazel ga Get This.
Pembuka kata...
Instagram

Followers

~GEGAR KENTUT (1 blogger 1 Malaysia) ~

" Segmen Gila Ben Ashaari"

NAMA KUMPULAN : 1 Blogger...1 Malaysia (pasti kentut)

KENAPA KAMI PILIH NAMA INI :

- sebab.. dlm komuniti blogger ada pelbagai kaum..ada pelbagai bangsa..melambangkan 1 komuniti blogger yg bersatu!

- geng blogger takkan berpecah jika semua bersatu...

- Sebab kami takda idea lain...hahaha

KETUA KUMPULAN : Ujang9897


KENAPA SAYA PILIH BLOGGER INI SEBAGAI KETUA KUMPULAN : sebab ujang buat sume secara PANTAS huhu. pastu ujang gila kuasa. haha.



SENARAI AHLI :
















PENDAPAT SAYA MENGENAI 1TUBE.MY IALAH :

positif
-satu web yang dapat membantu anak-anak muda menjadi lebih berani dan boleh belajar cakap tanpa segan silu dan mengeratkan lagi tali silatulrahim....


negatif
-orang lain yg mendengki senang nak kutukk mengutuk



waahhh!!nampak cam dah hilang stress ye lepas bace entri nie.

10 ur's comment:

mas saari said...

mas pun group ni gak
ujang dah update kat entri dia..

geng kentut terbaik..hahaha

Pembawa_Wacana said...

Geng kentut.....:D

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

aihh ramai gak geng kentut huhu..
dh folo kamu dlu ye geng kentut..

ok mau kentut kat tpt lain pula hahaha..
penat kot asyik kentut je ari ni ;p

Nour Akmal said...

hye geng..=)
salam kenal..follow juga..=)

Dda Ly said...

hihihi musyuk la korang ni geng kentut..tp cute..:P

meh ke rumah..
~dialog danish~
keep in touch ye..♥♥♥

athirah said...

trex xde dlm senarai pun??

putERi-kAtEk said...

datang jenguk cam bau kentut ahli!!! hahahaha...terbaek ah!!!

Putri Malu said...

muahahaha..nak kentut kat sini..ekeke

... said...

as salam..
datang dari geng'SERUMPUN SATU MALAYSIA'
bersama-sama dengan backlink geng-geng kami.haha~
mari merapatkan ukhwah bersama-sama kami~
-kumpulan 2 segmen Ben Ashaari: Game Antara Blogger: Gegar-

Qaseh dalia

Munira Sajuti

Khumaera

Fashah

Sunah

C-tea

Oked

Syuwai

Ummi

Saya


aik? saya sorang je 'orang luar' yang komen? ekeke~

=pq

slumberznanie said...

@...

xpelaaa.. xsalah punnn lg leh dekat sesame blogger kan3..