Wan Hazel Home Wan Hazel award Wan Hazel link Wan Hazel ga Get This.
Pembuka kata...
Instagram

Followers

~teguran pd kawan2 ~

KORANG BERANI X TEGUR MEMBER2 KORANG PSL KEBURUKKAN DIE KE IMEJ DIE KE CRE OR KELAKUAN DIE KE OR APE2 LA....... eehhehehhee
meh laa nk share bape2 tips berkhemah::>

TUJUAN BAIK
sblum terus terang pastikan dulu korang tau mslh sbnr bkan skdar mahu myelesaikan simptomnye smate2. ia btjuan spya kamu rasa x bsalah laa n boleh pbaiki keadn nagan baik. bkan gak tok korang dwat musuh.so bhati2 laa sblum wat kptsan 2 yeee....


JANGKA PANJANG
mluahkan isu2 sensitif pd rakan baik diakui mmg myeramkan lg dr tgk cter seram kan3 tkot2 hilang lak kawan sjati nie.ctnye;korang tpkse mprjudikan pshbtan dgn mmbertahu pirhal teman lelakinye ngan pmpuan lain


HANTAR ISYARAT
badan n nafasnye berbaulahh!!! cmne nk tgur nie???haaa... kalu ssh nk tgur scre lisan coz tkot die terasa lak tulis nota or surat jeee(xpyah tulis dr siapa, so xde laa die tau dr korang kan3) tok teguran. tp 2 pun wat korang cuak soo hadiahkan je set mandian or sarankan die tok gune set mandian yg lainn,n ble time nk bual2 ngan diee cube je hulurkan je gule2. mungkin akan berkesan

SINDIRAN
sudah ade kekasih or tunang ttpi masih mahu tersenyum manis n bmesra ngan lelaki lain. kalau bgnilah sikap mmber korang 2 tgurlah sgere yee kalu degil 2 marahkan je laaa kate kat die kalu diri ye dwat cm 2 apa yg akn drasa. so lame2 t akn brubah laa mmber2 korang 2 tau kalu tetap degil biarkan jeee. MEMANG DEGIL!!!


waahhh!!nampak cam dah hilang stress ye lepas bace entri nie.

2 ur's comment:

aleen aiden said...

wuuu.alin memang xbrape nak ade kekuatan tegur org nih.ngeri cket.hu3

slumberznanie said...

cubelahhhh..insyallh akn okk yeee!!!